top of page
Wave

Qui som?

La nostra història

La fijación de los coches

El nostre taller el va engegar en Josep Domènech, cap a l’any 1932. Des del principi va establir-se a Sant Llorenç d’Hortons, tot i que no sempre ha estat situat a la mateixa ubicació. Actualment el taller mecànic es troba al carrer Masquefa, 21 i el de serralleria al carrer Raval, 27.

La nostra és una empresa familiar i amb una llarga tradició. L’ofici s’ha anat traspassant de pares a fills. En Sebastià Callís, treballador de Josep Domènech, es va enamorar i casar amb la Maria, filla d’en Josep. Ells van posar el nom al taller, tal i com se’l coneix ara. Inicialment a l’empresa es reparaven carros i eines agrícoles, i es ferraven cavalls. Amb el temps, i amb els canvis de la indústria, la família es va haver d’adaptar i el taller va començar a reparar tractors i maquinària agrícola. Desprès, quan va començar a treballar en Joan (fill de Sebastià i Maria) junt amb la seva dona M. Carme, es va decidir ampliar-lo i fer també reparacions de cotxes i vehicles en general.

Actualment, amb el Joan i la M. Carme ja jubilats, és el Sebastià qui tira endavant amb el negoci, junt amb la Cinta, la seva dona, i amb un bon equip de professionals.

Junts intentem donar el millor servei. El nostre objectiu sempre serà la satisfacció dels nostres clients.

bottom of page